OBS! Fr o m den 1 januari 2017 tar vi ej emot kontanter på vår salong.
Du är välkommen att betala med alla vanliga kreditkort.

MenuKlassisk Hudvård

Ritual kroppspeeling 45 min

Uppfräschande helkroppspeeling som effektivt men milt tar bort döda hudceller, ökar fuktnivån, ger fin lyster och en mjuk och sammetslen hud. Aromavälkomnande, kroppspeeling och en lätt massage ingår.

Pris: 595:-
Boka tid   

Ritual fukt och näringsinpackning 60 min

Din terapeut skräddarsyr en fuktighetsgivande/närande helkroppsbehandling som är mjukgörande, ökar fastheten och ger din hud ett nytt liv. Aromavälkomnande, kroppspeeling, inpackning och en lätt massage ingår.

Pris: 695:-
Boka tid   

Ritual cellulitbehandling 60 min

Din terapeut skräddarsyr en aktivt fettförbrännande och slankande behandling som ger resultat på celluliter och vätskeansamlingar. För bästa effekt rekommenderas en kur om 8-10 beh 2ggr/vecka. Aromavälkomnande, kroppspeeling, inpackning och en lätt massage ingår.

Pris: 695:-
Boka tid   

Ritual lerinpackning 60 min

Din terapeut skräddarsyr en dränerande och utrensande helkroppsbehandling med lera som löser upp muskelspänningar, avgiftar vävnaden och ger spänst till huden och kroppen. Aromavälkomnande, kroppspeeling, lerinpackning och en lätt massage ingår.

Pris: 695:-
Boka tid   

Ritual ryggmassage 30 min

Avslappnande ryggmassage för dig med stel nacke och axlar.

Pris: 495:-
Boka tid   

Ritual feel good 90 min

En lyxig upplevelse för både kropp och ansikte. Vi inleder med en ryggpeeling som ökar cirkulationen och effektivt tar bort döda hudceller som sen följs av en avslappnande rygg och skalpmassage. Därefter skräddarsyr vi en signatur ansiktsbehandling helt efter din huds behov.

Pris: 895:-
Boka tid   


Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras.
Reservationer för prisändringar.