Ny hudvårdsserie hos oss!

Healthy skin has no age…
En modern syn på hudvård, kliniskt bevisad att minska bieffekterna av stress och åldrande på såväl hud som sinne. Genom att arbeta på en cellnivå återskapar och bibehåller Skin Regimen optimala nivåer för en mer hälsosam och ungdomlig hud, samtidigt som kroppens och sinnets stresstålighet förstärks.
Normalt, biologiskt åldrande leder till fina linjer, torrhet och minskad elasticitet men det är inte vanligt att det för med sig de stora förändringar som orsakas av livsstilsfaktorer. Djupare rynkor och linjer i kombination med ökade pigmenteringar och slapp hud är resultatet av UV-skador, föroreningar, rökning, kost samt vår sömnkvalitet och våra tankar. De val vi gör varje dag och den negativa påverkan av miljön skapar tillsammans en accelererad åldringsprocess som vi kallar för ”livsstilsåldrande”.

Skin Regimen Modern Plant Chemistry™ formlerna är framtagna för att vara 100% verksamma, med starkt koncentrerade och kraftfulla botaniska ämnen samt högteknologiska molekyler. Med en naturlig, balanserande, avstressande doft och kylande konsistenser.

Skin Regimen är koldioxid neutralt och stöttar ett återplanteringsprojekt i Kenya för att kompensera utsläppen av koldioxid. Förpackningarna är skapade av helt återvinningsbart, UV beständigt glas, plast som tagits fram från sockerrör (grön plast), säkerhetscertifierad aluminium samt FSC-certifierat papper. Alla produkter är tillverkade i Parma, Italien, med hjälp av elektricitet från förnybara källor.


www.skinregimen.com