Tight Pro+

En helt ny behandling

Tight Pro+ är en behandling där man kombinerar nålfri mesoterapi med radiofrekvens för en tightning och plumping effekt. Den är för dig som vill få en synlig uppstramning av huden och reducera linjer i ansiktet. Behandlingen rengör på djupet, exfolierar bort döda hudceller, balanserar hudens mående och lugnar den. Självklart får huden också en ordentlig återfuktning och blir mjukare. Det här är en behandling som passar alla hudtyper och som gör en fantastisk skillnad för din hud!

RF

RF är radiofrekvens som värmer upp huden så att kollagenet drar ihop sig och ger en tightning effekt. Cirkulationen, även den kapillära, ökar i huden vilket ökar syresättningen och näringstillförseln till cellerna. Både hudens kollagen och elasticitet förbättras med RF. I denna del av behandlingen arbetar man fokuserat på olika områden.

1. Ögonpartiet och glabella (rynkan mellan ögonbrynen)

2. Linjer i pannan och glabella

3. Ansiktskonturen och nasolabial-vecken (vecken från näsa till mun) 

4. Käklinjen (hamsterkinder)

5. Hals

Elektroporation - Nålfri Mesoterapi

I behandlingen arbetar vi med ett rött LED-ljus som vitaliserar hudcellerna och stabiliserar dess livscykel. När huden är uppvärmd sker en ökad mottaglighet av aktiva ingredienser som är behandlingens nästa steg, där vi använder oss av en nålfri mesoterapi.

Detta innebär att man, med hjälp av elektriska impulser, öppnar cellmembranet för att ämnena som appliceras på huden ska tränga ner ordentligt och behandla på djupet. På så vis får man en maximal penetration av hyaluronsyra, aminosyror, mineraler, vitaminer och näring som återställer cellernas aktivitet och hudens allmänna hälsa. 

Vi arbetar även med ett blått LED-ljus som ger en lugnande effekt på inflammatoriska tillstånd i huden. 

Snabba resultat

Metoden får huden att kännas yngre samtidigt som den boostas ordentligt med fukt. Behandlingen är en kurbehandling men den går också att göra enstaka gånger som en så kallad ”quick fix”. En behandling är därför perfekt inför exempelvis en fest, ett bröllop eller om du vill se extra fräsch ut på solsemestern. Efteråt känns huden tight och elastisk, fina linjer och rynkor jämnas ut och huden får en ökad lyster och glow.  

Hur ofta bör man gå?

För att resultatet ska hålla i sig rekommenderas en kur, med ungefär en veckas mellanrum. Kuren är 4-8 behandlingar beroende på din ålder och din hud. Därefter rekommenderar vi att du gör en behandling ungefär var tredje månad, för att bibehålla det fina resultatet framåt.  

Hur fungerar det?

Den passar alla hudtyper. 

Vi utför ej behandlingen om du har/är följande:

  • Gravid
  • Epilepsi
  • Pacemaker
  • Cancer
  • Herpes Simplex
  • Bältros, eksem eller seborrheisk dermatit
  • HIV positiv eller annan autoimmun sjukdom 

 

Prislista

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ ska du vara 18 år.