Cooltech

Ta bort fettdepåer permanent

Cooltech är fettreducering med Cryolipolysis och innebär att vi fryser ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad som huden, muskler och nervtrådar. Aldrig tidigare har vi sett så snabba synliga resultat som efter en Cryolipolysis. Redan efter första behandlingen ser du en dramatisk skillnad. Det bästa av allt är att du slipper alla riskerna som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi.

Hur fungerar det?

Fettcellerna tål inte kyla lika bra som övrig vävnad vilket gör att fettcellerna inträder i stadiet som kallas Apoptos. Detta innebär naturlig programmerad celldöd. I varje fettcell finns det Triglycerider som kommer att rinna ut ur fettcellen när den dör. Detta ämne tar kroppens lymfsystem hand om. Vi rekommenderar att du dricker mer vatten än du brukar och att du under den första månaden ökar din förbränning genom att promenera raskt eller jogga.

Resultat

Det finns flera vetenskapliga studier som bevisar att Cryolipolysis efter endast en behandling kan reducera i genomsnitt 23,8% fett. Det går utmärkt att behandla samma område upp till 3 gånger. Intervallen mellan behandlingarna måste vara ca 8 veckor.

Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Det är dock viktigt att förstå att Apoptosen fortskrider ända upp till tre månader efter behandlingen. Det slutgiltiga resultatet syns därför först efter ca 90 dagar.

Behandlingen

Tillsammans väljer vi ut de områden som skall behandlas under konsultationen. Därefter appliceras ett speciellt membran med kylvätska över området innan munstycket aktiveras. Det utvalda området sugs in i kammaren och kyls ner till -8ºC under 1 timme. I början känner du enbart det kraftiga suget och en kylande känsla. Efter några minuter så har kylan bedövat området fullständigt och du känner absolut inget. Efter 1 timme avlägsnas munstycket och området masseras under några minuter.

Konsultation

För att utföra en fettreducering med Cooltech behöver du först gå på en konsultation. Denna konsultation kostar 500kr, bestämmer du dig för att utföra behandlingen dras konsultationspriset av från behandlingspriset. 

Vi utför behandlingen på alla våra salonger.

Prislista

Denna behandling utförs ej i Stockholm

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ ska du vara 18 år.

CoolTech® tillverkas i Europa och har medicinsk CE-märkning.