Hudterapeut sökes till Sveriges roligaste arbete!

Vi söker två hudterapeuter i Malmö
Vi söker en positiv och passionerad hudterapeut med Cidescoutbildning. Du ska brinna för att både göra behandlingar och sälja produkter. Att både ge kunden ett resultat och en upplevelse är viktigt för dig. Du är en person som gärna tar egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare. Vi är ett team om 7 personer och är en av Malmös mest inarbetade salonger. I arbetsuppgifterna ingår det att utföra alla våra klassiska behandlingar, rekommendera och sälja produkter, men även allt övrigt som behövs utföras på en salong. Du kommer även att få en inblick i våra övriga behandlingar som laser, peels och cooltech.
En tjänst är ett vikariat på 1,5 år. En är en tillsvidareanställning där vi kräver erfarenhet på minst 2 år som hudterapeut. Erfarenhet av laserbehandlingar och peels är ett plus. Båda tjänsterna är mellan 80-100% och tillträds 1 september.


Lenhud i Lund kommer i höst att ha föräldrarlediga hudterapeuter och därför söker vi vikarier på deltid. Du som söker är en positiv och passionerad hudterapeut med SHR/Cidescoutbildning. Vi är ett team om 6 personer och är en av Lunds äldsta och mest inarbetade salonger sedan 1999. I arbetsuppgifterna ingår det att utföra alla våra klassiska behandlingar, peels och mikroneedling, men även allt övrigt som behövs utföras på en salong. Du kommer även att få en inblick i våra övriga behandlingar som laser och cooltech. Erfarenhet är ett plus.
Vi söker både en 50% tjänst på deltid på eftermiddagar och en 75% tjänst.


Mejla din ansökan till

Image
Image
Image