Kropp


Ritual Kroppspeeling

45 min - pris: 595 kr

Uppfräschande helkroppspeeling som effektivt men milt tar bort döda hudceller, ökar fuktnivån, ger fin lyster och en mjuk och sammetslen hud. Aromavälkomnande, kroppspeeling och en lätt massage ingår.

Boka tid


Ritual Fukt och Näringsinpackning

60 min - pris: 695 kr

Din terapeut skräddarsyr en fuktighetsgivande/närande helkroppsbehandling som är mjukgörande, ökar fastheten och ger din hud ett nytt liv. Aromavälkomnande, kroppspeeling, inpackning och en lätt massage ingår.

Boka tid


Ritual Cellulitbehandling

60 min - pris: 695 kr

Din terapeut skräddarsyr en aktivt fettförbrännande och slankande behandling som ger resultat på celluliter och vätskeansamlingar. För bästa effekt rekommenderas en kur om 8-10 beh 2ggr/vecka. Aromavälkomnande, kroppspeeling, inpackning och en lätt massage ingår.

Boka tid


Ritual Lerinpackning

60 min - pris: 695 kr

Din terapeut skräddarsyr en dränerande och utrensande helkroppsbehandling med lera som löser upp muskelspänningar, avgiftar vävnaden och ger spänst till huden och kroppen. Aromavälkomnande, kroppspeeling, lerinpackning och en lätt massage ingår.

Boka tid


Ritual Ryggmassage

30 min - pris: 495 kr

Avslappnande ryggmassage för dig med stel nacke och axlar.

Boka tid


Ritual Feel Good

90 min - pris: 895 kr

En lyxig upplevelse för både kropp och ansikte. Vi inleder med en ryggpeeling som ökar cirkulationen och effektivt tar bort döda hudceller som sen följs av en avslappnande rygg och skalpmassage. Därefter skräddarsyr vi en signatur ansiktsbehandling helt efter din huds behov.

Boka tid


Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.