Skin Regimen necessär med 3 lyxiga minisar

Skin Regimen

Time to boost your skin

Köp två valfria produkter och få en necessär med 3 lyxiga minisar som komplement till din dagliga hudvårdsrutin. Värde: 650 kr.

1. Cleansing Cream 40 ml - Milt skummande creme med milda tensider och Longevity Complex™. Skyddar huden från bieffekterna av föroreningar*. Tar effektivt bort makeup, SPF, damm, cigarettrök och rester som samlas på huden under dagen. Med en naturlig doft som balanserar och stärker kropp och sinne. Idealisk för de som bor i stadsmiljö och alltid är på språng.
2. Tripeptide Cream 12 ml - Ansiktscreme för daglig användning som innehåller Palmitoyl Tripeptide-5, extrakt från maskros och Longevity Complex™. Tillsammans skyddar de huden från föroreningar och gör den fastare och full av fukt. Den lätta konsistensen minskar spänningar i ansiktsmusklerna och är kylande mot huden. Med en naturligt balanserad och stärkande doft för sinne och kropp.
3. 1.5 Retinol Booster 8 ml - Koncentrat med 1.5 % retinol och silybin, ett mycket effektivt naturligt alternativ till retinsyra, samt Longevity Complex™. En krämig konsistens för en intensivt förnyande effekt. Ett dubbelt transportsystem genom cyklodextriner för retinol och fytosomer för silybin, skyddar stabiliteten, biotillgängligheten och minskar reaktioner. Idealisk för att korrigera rynkor och ojämnheter.

Gäller så långt lagret räcker, t.o.m. 31 oktober

Missa inte våra andra kampanjer - nyheter

Image
Läs mer

Aha...AHA
Primaluce 20% rabatt

Image
Läs mer

Månadens behandling
100 kr rabatt

Image
Läs mer

Nyhet! VITA+ Cold Cream
Extreme Comfort

Image
Läs mer

Nyhet! Medik8
r-Retinoate för ögonen

Image
Läs mer

Nyhet! Medik8
Clarity Peptides