Om oss

Vi är alla Cidesco och SHR godkända hudterapeuter. Några av oss är dessutom specialutbildade inom Laser och IPL.

LenHud öppnade 1999 sin första hudvårdssalong i Lund. Sedan dess har vi expanderat och finns nu också i Malmö, Helsingborg och Borås. Vi hudterapeuter på LenHud har många års erfarenhet och går ständigt på fördjupande utbildningar för att alltid vara först med det senaste. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och få bästa tänkbara hudvård och ansiktsbehandlingar.

Våra duktiga och omtyckta hudterapeuter, har tillgång till södra Sveriges största och mest avancerade laserpark med fantastiska möjligheter och behandlingsresultat.

Välkommen!


Våra varumärke

Skin Regimen, Comfort Zone, Bioline, Pür och Medik8 är ledande varumärken som vi är stolta över att arbeta med.
Skin Regimen Modern Plant Chemistry™ formlerna är framtagna för att vara 100 % verksamma, med starkt koncentrerade och kraftfulla botaniska ämnen samt högteknologiska molekyler. Med en naturlig, balanserande, avstressande doft och kylande konsistenser.
Skin Regimen är koldioxid neutralt och stöttar ett återplanteringsprojekt i Kenya för att kompensera utsläppen av koldioxid. Förpackningarna är skapade av helt återvinningsbart UV-beständigt glas, plast som tagits fram från sockerrör (grön plast), säkerhetscertifierad aluminium samt FSC-certifierat papper. Alla produkter är tillverkade i Parma, Italien, med hjälp av elektricitet från förnybara källor.

www.skinregimen.com[ comfort zone ] är ett framgångsrikt internationellt spavarumärke som utvecklar mycket effektiva produkter med hög kvalitet på sitt eget forskningslaboratorium. Dr. Davide Bollati, märket grundare, har alltid värderat klinisk forskning och användning av naturens effektivaste ingredienser i utvecklingen av [ comfort zone ] produkter och behandlingar. [ comfort zone ] använder 100 % energi från förnyelsebara källor.

www.comfortzone.itAktivt, effektivt med de senaste hypermoderna ingredienserna. För dig som vill ha snabba synliga resultat. Bioline erbjuder många aktiva kurbehandlingar där vi fokuserar på din huds unika behov. Ett stort utbud av hemmaprodukter med allt från stamcellsteknologi till de senaste peptiderna.

www.bioline.seGenom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup! Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste antiaging teknologin för att reducera och motverka ålderstecken.

www.purcosmetics.se
Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av hudvårdsexperter. Produkterna är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i vår biotekniska forskningsanläggning i Storbritannien. Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Produkterna är särskilt framtagna med fokus på ålderstecken, akne, rodnader, pigmentering och torr hud.

Medik8 tror på:
• Produkter som löser problem • Bevisade resultat • Professionell styrka • Grön kemi och miljövänliga förpackningar

www.medik8.com