Pigmenteringar

Solskador och ojämn hudton fixar vi lätt till!

Det finns inget som gör att din hud åldras snabbare än solen. När vi exponerar vår hud för solen så skyndar vi på åldrandet avsevärt både gällande rynkbildning, men också ojämn pigmentering. Dessa pigmentfläckar kallar vi för solskador och de är mycket enkla att reducera med Laser och IPL. Vi bryter ner pigmentet i små, små mikroskopiska bitar som huden sedan stöter bort under ca 14 dagar. Efter ungefär en månad syns knappt dina pigmentfläckar längre och du får en otroligt frisk och fräsch utstrålning.

Ibland kan det behövas två behandlingar om vi inte lyckats bryta ner allt pigment.

Vi utför endast dessa behandlingar i Malmö, Lund och Helsingborg.

Vi levererar resultat

Vi har arbetat med laser och IPL sedan 2003, vår långa erfarenhet gör att du kan känna dig trygg med resultaten vi levererar. Vi hjälper dig med permanent hårborttagning, pigmenteringar, akne, röda kärl och ärr. Alla terapeuter som arbetar med laser- och IPL-behandlingar är specialutbildade inom sitt område.

Konsultation

Om du är intresserad av att behandla pigmenteringar med laser behöver du först gå på en konsultation. Denna konsultation kostar 500kr, bestämmer du dig för att utföra behandlingen dras konsultationspriset av från behandlingspriset. 

Prislista

Vi utför endast dessa behandlingar i Malmö, Lund och Helsingborg.

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ ska du vara 18 år.