Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
Akne, röda ärr & bristningar

Få en jämn hud med laser

Med vår laser VBeam Perfecta kan vi effektivt hjälpa dig som lider av inflammerad akne, röda ärr eller röda bristningar. Har du vita akneärr rekommenderar vi istället microneedling! 

Dessa behandlingar utförs endast i malmö

AKNE

Vad kan vi behandla med VBeam Perfecta Lasern?

Inflammerad akne

Akne orsakar smärta och många lider i onödan. Vi bekämpar detta genom att använda laser för att eliminera P.Aknebakterien, minska rodnader och förebygga framtida ärr efter akne.

Röda ärr

Direkt efter borttagning av stygnen från ditt operationsärr kan vi omedelbart påbörja laserbehandling. Ju tidigare vi startar desto bättre blir resultaten. När laserpulsen når blodkärlen i det röda ärret, ökar värmen i ärrvävnaden och stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin, vilket minskar ärrvävnaden. 

Röda bristningar

Genom att använda laser kan vi effektivt behandla nya, röda bristningar genom att rikta laserpulsen mot de röda blodkärlen i bristningarna. När vi värmer upp vävnaden stimulerar vi produktionen av nytt kollagen och elastin, vilket leder till att fräsch, ny vävnad bildas i bristningen.

Hårborttagning med laser

Vi levererar resultat

Sedan 2003 har vi varit experter inom laser- och IPL-behandlingar, vilket garanterar pålitliga resultat tack vare vår omfattande erfarenhet. Oavsett om du vill ha permanent hårborttagning, behandla akne, röda kärl eller ärr, kan du känna dig trygg med vårt professionella team. Våra terapeuter är experter inom sina områden och har fullständig kompetens inom laser- och IPL-behandlingar.

Hur många behandlingar krävs?

Inflammerad akne

För att reducera inflammerad akne behövs normalt sett minst tre behandlingar med två veckors mellanrum mellan varje session. Behandlingen är inte smärtsam.

Röda ärr

För att behandla ärret krävs flera sessioner med en månads mellanrum. Vi fortsätter behandlingen tills ärret blir platt eller tills vi inte observerar ytterligare förbättring. Antalet behandlingar som behövs kan variera och beror på din huds unika förmåga att regenerera och bilda ny fräsch hud i ärret.

Röda bristningar

Efter bara några behandlingar ser man en märkbar reduktion av de röda ärrna, men för att uppnå optimala resultat rekommenderar vi minst sex behandlingar med en månads mellanrum mellan varje session.

Konsultation

För att behandla inflammerad akne, röda ärr eller röda bristningar behöver du först genomgå en konsultation. Under konsultationen kommer vi att diskutera dina behov och mål. En avgift på 500 kr tas ut för konsultationen. Om du väljer att fortsätta med behandlingen kommer konsultationsavgiften att dras av från totalbeloppet.

Akne

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR:s riktlinjer och tar inte emot kunder under 16 år för behandlingar. För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ måste du vara 18 år.

Många upplever hudproblem såsom finnar och pormaskar under puberteten när man är under 16 år. Vi hjälper gärna dessa kunder med ansiktsbehandlingar och hudvårdsråd, men det krävs medgivande från målsman och att denne har fått all nödvändig information.