Lenhud betyder

Få en jämn hud med laser

Med vår laser VBeam Perfecta kan vi effektivt hjälpa dig som lider av inflammerad akne, röda ärr eller röda bristningar. Har du vita akneärr rekommenderar vi istället microneedling!

Dessa behandlingar utförs endast i malmö

AKNE

Vad kan vi behandla med VBeam Perfecta Lasern?

Inflammerad akne

Akne är smärtsamt och många lider i onödan. Med laser dödar vi P.Aknebakterien, reducerar rodnader och reducerar risken för framtida akneärr.

Röda ärr

Redan samma dag som stygnen tagits bort från ditt operationsärr kan vi börja behandla det med laser. Ju tidigare vi börjar desto bättre resultat uppnås. När laserpulsen träffar blodkärlen i det röda ärret så ökar värmen i ärrvävnaden och då skapas det nytt kollagen och elastin som gör ärrvävnaden mindre. 

Röda bristningar

Med laser kan vi behandla röda, nya bristningar genom att laserpulsen träffar de röda blodkärlen i bristningarna. Då hettas vävnaden upp och nytt kollagen och elastin bildas vilket gör att ny fräsch vävnad skapas i bristningen.

Vi levererar resultat

Vi har arbetat med laser och IPL sedan 2003, vår långa erfarenhet gör att du kan känna dig trygg med resultaten vi levererar. Vi hjälper dig med permanent hårborttagning, akne, röda kärl och ärr. Alla terapeuter som arbetar med laser- och IPL-behandlingar är specialutbildade inom sitt område.

Hur många behandlingar krävs?

Inflammerad akne

Det krävs oftast från 3 behandlingar med två veckor intervall mellan varje behandling för att bli av med den inflammerade aknen. Behandlingen är inte alls smärtsam. 

 

Röda ärr

Det behövs flera behandlingar med en månad mellan varje behandling.

Vi behandlar ärret ända tills det har blivit platt eller tills vi inte ser någon förbättring längre. Hur många behandlingar du behöver kan vi aldrig förutsäga då det beror på din huds förmåga att bygga upp ny fräsch hud i ärret.

Röda bristningar

De reduceras märkbart redan efter några behandlingar, men vi rekommenderar minst 6 behandlingar med en månad mellan varje behandling.

Konsultation

Om du är intresserad av att behandla inflammerad akne, röda ärr eller röda bristningar behöver du först gå på en konsultation. Denna konsultation kostar 500kr, bestämmer du dig för att utföra behandlingen dras konsultationspriset av från behandlingspriset. 

Akne

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ ska du vara 18 år.

Många får problem med huden (finnar, stora pormaskar) i samband med puberteten när man är yngre än 16 år och dessa kunder hjälper vi både med ansiktsbehandlingar och hudvårdsråd, dock måste målsman ha gett sitt medgivande och tagit del av all information.