Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
hydra pro+

En helt ny behandling

Den här behandlingen väljer du som känner dig väldigt yttorr eller som vill gå på en quick-fix för att fuktboosta huden ordentligt. Den är perfekt att gå på inför en fest för en riktigt återfuktad, plumpad hud med lyster. Här behandlar vi hela ansiktet och avslutar med en fantastiskt återfuktande fuktmask.

Dual injector Pro+

Dual Injector PRO+ är en behandlingsmaskin där man kombinerar nålfri mesoterapi med radiofrekvens för en tightning och plumping effekt eller en riktig fuktboost. Den är för dig som vill gå på en aktivare behandling där du får ett synligt och kännbart resultat.

Snabba resultat

Metoden får huden att kännas yngre samtidigt som den boostas ordentligt med fukt. Hydra Pro+ är en behandling du gör vid enstaka tillfällen och som passar alla hudtyper och åldrar. Efteråt känns huden fantastiskt återfuktad och plumpad, med ökad lyster och glow.

Hur fungerar det?

Den passar alla hudtyper. 

Vi utför ej behandlingen om du har/är följande:

  • Gravid
  • Epilepsi
  • Pacemaker
  • Cancer
  • Herpes Simplex
  • Bältros, eksem eller seborrheisk dermatit
  • HIV positiv eller annan autoimmun sjukdom 

 

RF

RF är radiofrekvens som värmer upp huden så att kollagenet drar ihop sig och ger en tightning effekt. Cirkulationen, även den kapillära, ökar i huden vilket ökar syresättningen och näringstillförseln till cellerna. Både hudens kollagen och elasticitet förbättras med RF. När vi gör behandlingen Hydra Pro+ gör vi endast en kortare del av behandlingen med RF för att värma upp huden i ditt ansikte innan vi fortsätter med Elektroporationen.

Elektroporation - Nålfri Mesoterapi

I behandlingen arbetar vi med ett rött LED-ljus som vitaliserar hudcellerna och stabiliserar dess livscykel. När huden är uppvärmd sker en ökad mottaglighet av aktiva ingredienser som är behandlingens nästa steg, där vi använder oss av en nålfri mesoterapi.

Detta innebär att man, med hjälp av elektriska impulser, öppnar cellmembranet för att ämnena som appliceras på huden ska tränga ner ordentligt och behandla på djupet. På så vis får man en maximal penetration av hyaluronsyra, aminosyror, mineraler, vitaminer och näring som återställer cellernas aktivitet och hudens allmänna hälsa. 

Vi arbetar även med ett blått LED-ljus som ger en lugnande effekt på inflammatoriska tillstånd i huden. 

Prislista

Hydra Pro+
finns i Stockholm, Malmö, Lund och Helsingborg

Se även: Tight pro+

Med samma maskin utför vi även behandlingen Tight Pro +. En behandling för dig som vill få en tightning och plumping effekt för din hud. I behandlingen rengör vi huden på djupet, exfolierar bort döda hudceller, balanserar hudens mående och lugnar den. Självklart får huden också en ordentlig återfuktning och blir mjukare. Den passar alla hudtyper och du väljer behandlingsområde utifrån vad du vill fokusera på. Denna kan man gå på som en kurbehandling.

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ ska du vara 18 år.