Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
Hårborttagning med laser
PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED LASER

50% rabatt vid första behandlingen

Hos oss kan du göra hårborttagning med laser på alla våra salonger. Som ny kund får du dessutom 50% rabatt på din första behandling av permanent hårborttagning med laser. Detta erbjudande gäller bara nya laserkunder och enbart vid hårborttagning med laser. Däremot kan det inte kombineras med andra erbjudanden.

Hårborttagning med laser

Hårborttagning prislista

Gör mer än 2 områden få 50% rabatt på resten av områdena.

Varför hårborttagning med laser?

Många av oss har hår på ställen där vi helst vill vara hårfria, vilket ibland kan bero på åldrande eller hormonella förändringar. Vi arbetar med två olika lasersystem, nämligen Diodlaser och Alexandritelaser. Med hjälp av dessa lasrar kan vi förstöra hela hårfollikeln och hårsäcken permanent, vilket är nödvändigt för att uppnå ett hårfritt resultat.

Hur fungerar det?

Vid en laserbehandling utnyttjar vi det pigment (melanin) som hårstrået innehåller, eftersom det är det som laserns ljus riktar sig mot och omvandlar till extrem värme.

På så sätt kan vi förstöra proteinet och stamcellerna i hårsäcken och hårstrået, vilket leder till en permanent hårborttagning. Om hårstrået har för lite pigment blir det inte tillräckligt varmt och då får vi inget resultat.

Hårborttagning med laser

Vi levererar resultat

Vi har arbetat med laser och IPL sedan 2003 och har därför lång erfarenhet av att leverera bra resultat. Du kan lita på att vi tar hand om din permanenta hårborttagning, pigmenteringar, akne, röda kärl och ärr. Alla våra terapeuter som utför laser- och IPL-behandlingar har specialutbildning inom sitt område.

Hårborttagning med laser

Kan alla göra hårborttagning med laser?

Ju grövre och mörkare hår du har och ju ljusare hud du har, desto bättre och snabbare resultat får du. Det beror på att det finns mer pigment i hårstrået, vilket gör att laserstrålen leds ned i hårsäcken lättare och effektivare.

Däremot är det omöjligt att behandla vita, gråa och ljusa hårstrån. På samma sätt är det mycket svårt att behandla röda hårstrån, eftersom det röda ljuset som är bäst för hårborttagning studsar bort från det röda pigmentet i hårstrået.

Om du vill veta mer om laser kan du läsa vanliga frågor om det här.

 

Hårborttagning med laser
Hårborttagning med laser

Hårborttagning konsultation

Om du är intresserad av att göra laser för permanent hårborttagning behöver du först gå på en konsultation. Denna konsultation kostar 500 kr, bestämmer du dig för att utföra behandlingen dras konsultationspriset av från behandlingspriset.

Hårborttagning med laser

Lasererbjudande

Hårborttagning med laser prisstege

Tre behandlingar (eller fler) – 50% rabatt. Pris exempel: dyraste behandlingen full pris, näst dyrast 25% rabatt, resterande behandlingar 50% rabatt.
Två behandlingar – 25% rabatt. Pris exempel: dyraste behandlingen full pris, billigaste behandlingen 25% rabatt. En behandling – fullpris 

Pris-stege

Hårborttagning med laser prisstege

Tre behandlingar (eller fler) – 50% rabatt. Pris exempel: dyraste behandlingen full pris, näst dyrast 25% rabatt, resterande behandlingar 50% rabatt.


Två behandlingar – 25% rabatt. Pris exempel: dyraste behandlingen full pris, billigaste behandlingen 25% rabatt.

 
En behandling – fullpris

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ ska du vara 18 år.