PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED LASER

50% rabatt vid första behandlingen

Vi utför hårborttagning med laser i Malmö, Lund, Helsingborg och Borås. Vi erbjuder 50% vid första behandlingen av permanent hårborttagning med laser till våra nya kunder. Gäller endast nya laserkunder, vid hårborttagning med laser. Går ej att kombinera med andra erbjudanden

Varför laser?

Hår är naturligt men kan ofta komma på ställen där vi inte vill ha det, något som kan bero på stigande ålder eller förändringar i hormonbalansen. 

Vi arbetar med två olika lasersystem, Diodlaser och Alexandritelaser. Dessa lasrar har en fantastisk förmåga att förstöra hela hårfollikeln och hårsäcken vilket krävs för permanent hårborttagning.

Hur fungerar det?

Det vi gör vid en laserbehandling är att vi använder oss av det pigment (melanin) som finns i hårstrået, det är detta som ljuset från lasern träffar och omvandlar till riktigt hög värme.

Genom att förstöra protein och stamceller i hårsäcken och hårstrået får vi en permanent hårborttagning. Finns det för lite pigment i hårstrået uppnår vi inte tillräckligt hög värme och resultatet uteblir.

 

Vi levererar resultat

Vi har arbetat med laser och IPL sedan 2003, vår långa erfarenhet gör att du kan känna dig trygg med resultaten vi levererar. Vi hjälper dig med permanent hårborttagning, pigmenteringar, akne, röda kärl och ärr. Alla terapeuter som arbetar med laser- och IPL-behandlingar är specialutbildade inom sitt område.

Kan alla ta bort hår med laser?

Ju grövre och mörkare hår och ju ljusare hud, desto bättre och snabbare resultat. Detta beror på att ju mer pigment det finns i hårstrået desto lättare och effektivare leds laserstrålen ned i hårsäcken.

Det innebär att vita, gråa och ljusa hårstrån är omöjliga att behandla. På samma sätt är röda hårstrån mycket svåra att behandla då det ljus som är effektivast för hårborttagning är rött ljus, vilket studsar bort från det röda pigmentet i det röda hårstrået. 

Här kan du läsa mer om vanliga frågor om laser

Konsultation

Om du är intresserad av att göra laser för permanent hårborttagning behöver du först gå på en konsultation. Denna konsultation kostar 500 kr, bestämmer du dig för att utföra behandlingen dras konsultationspriset av från behandlingspriset.

Lasererbjudande

Tre behandlingar (eller fler) – 50% rabatt. Pris exempel: dyraste behandlingen full pris, näst dyrast 25% rabatt, resterande behandlingar 50% rabatt.
Två behandlingar – 25% rabatt. Pris exempel: dyraste behandlingen full pris, billigaste behandlingen 25% rabatt. En behandling – fullpris 

Pris-stege

Tre behandlingar (eller fler) – 50% rabatt. Pris exempel: dyraste behandlingen full pris, näst dyrast 25% rabatt, resterande behandlingar 50% rabatt.


Två behandlingar – 25% rabatt. Pris exempel: dyraste behandlingen full pris, billigaste behandlingen 25% rabatt.

 
En behandling – fullpris

Prislista

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ ska du vara 18 år.