Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
Ytliga blodkärl i ansiktet
Kärllaser

Hur behandlas ytliga kärl i ansiktet?

En snabb ljuspuls träffar blodet i kärlet som värms upp och förstör kärlväggarna effektivt och säkert. Ibland ”punkterar” vi blodkärlet omedelbart och det försvinner direkt. Oftast behövs det ca tre veckor för huden att bryta ner och forsla bort kärlet.

I Malmö behandlar vi dina kärl med lasern VBeam Perfecta, i Lund och Helsingborg använder vi IPL, båda maskinerna ger effektiva och fina resultat.

Ytliga blodkärl i ansiktet

Prislista

Denna behandling utförs ej i Borås

Vad kan vi behandla?

Rosacea

Rosacea är en hudsjukdom som orsakar rodnader, knottror och varblåsor i ansiktet. Ingen vet exakt hur denna sjukdom uppstår och varför blodkärlen utvidgas. Den smittar inte. Solljus, alkohol, varma drycker, kryddad mat och stress förvärrar tillståndet.

Följande symptom är vanliga:
• Rodnader pga ytligt vidgade blodkärl
• Ganska stora röda hudpartier
• Små varfyllda blåsor
• Porer blir lite grövre
• Talgkörtlar blir förstorade

Ytliga blodkärl

Ytliga blodkärl är mycket vanligt förekommande hos nästan alla kvinnor och män i olika grad. Efter 40 års ålder framträder de mer och mer. Alla ytliga blodkärl (röda) som du ser är helt överflödiga och kan enkelt avlägsnas med laser och IPL. 

Angiom, små röda fläckar

Angiom är små röda fläckar på huden som beror på en liten missbildning i blodkärlen. Blodet samlas då i dessa små plättar och det är kosmetiskt missprydande. De är helt ofarliga och kan enkelt avlägsnas med laser och IPL. Oftast behövs det bara en enda behandling.

Hårborttagning med laser

Vi levererar resultat

Vi har arbetat med laser och IPL sedan 2003, vår långa erfarenhet gör att du kan känna dig trygg med resultaten vi levererar. Vi hjälper dig med permanent hårborttagning, akne, röda kärl och ärr. Alla terapeuter som arbetar med laser- och IPL-behandlingar är specialutbildade inom sitt område.

Hårborttagning med laser

Hur många behandlingar krävs?

Rosacea

Det krävs oftast 3-5 behandlingar med ca två veckors mellanrum för att effektivt reducera Rosacea. Vi kan inte bota Rosacea utan bara försöka dämpa tillståndet. Nya blodkärl kommer alltid komma tillbaka efter en tid och därför rekommenderar vi någon behandling då och då med ca 6 månaders mellanrum. När vi behandlar lite större partier på kinderna så kan en svullnad uppstå, denna är inte farlig men kan kännas obehaglig. Svullnaden lägger sig oftast inom ett dygn, men kan ibland sitta kvar under 2-3 dagar.

Ytliga blodkärl

Ofta krävs det 2-3 behandlingar med ca två veckors mellanrum för att effektivt ta bort kärlen. Dock kommer kärlen alltid att komma tillbaka något efter en tid och därför rekommenderar vi någon behandling då och då med ca 6 månaders mellanrum. När vi behandlar lite större partier på kinderna så kan en svullnad uppstå, denna är inte farlig men kan kännas obehaglig. Svullnaden lägger sig oftast inom ett dygn, men kan ibland sitta kvar under 2-3 dagar.

Angiom, små röda fläckar

Oftast behövs det bara en enda behandling. Efter ca två veckor syns inte den röda fläcken längre. Ibland kan den komma tillbaka, men oftast försvinner den för gott.

Konsultation

Om du är intresserad av att behandla ytliga blodkärl i ansiktet, Rosacea eller Angiom behöver du först gå på en konsultation. Denna konsultation kostar 500kr, bestämmer du dig för att utföra behandlingen dras konsultationspriset av från behandlingspriset. 

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ ska du vara 18 år.