Erbjudanden

På Lenhud har vi nya erbjudanden varje månad på allt från produkter till behandlingar. Alla kampanjprodukter går att köpa i våra salonger. 

Du kan följa våra nyhetsbrev för att hänga med på våra behandlings- och produkterbjudande som kommer varje månad! 

Microsonic hydra & glow med hudvårdskit

Det här är en behandling med ultraljud för en ännu effektivare rengöring samt exfoliering. Med mikroström stimulerar vi cellmetabolismen och mikrocirkulationen samtidigt som vi slussar in aktiva ingredienser på djupet.

Nu: 1195 kr (värde 1645 kr)

Nyheter!

Lippy Lip Balm är ett mjukt, återfuktande läppbalm framtaget för att skydda läpparna mot yttre påfrestningar. Det förhindrar daglig torrhet och fuktförlust. Lippy Lip Balm innehåller koncentrerade, växtbaserade oljor och smör som verkar mjukgörande och närande på läpparna, för bästa möjliga komfort.

​Lippy Lip Scrub är en 2-i-1 läppbehandling som är den perfekta förberedande produkten för dina läppar. De naturliga sockerkristallerna är fyllda med hudvårdande ingredienser som exfolierar huden och eliminerar döda hudceller, samtidigt som Lippy Lip Scrub omedelbart återfuktar och behandlar torra, spruckna läppar och lämnar dem med en förbättrad struktur och en härlig doft av sockersmörkräm! 

pris: 279 kr

Du hittar Butter Londons produkter i alla våra salonger! 

Nyhet! Press & Clear

Press & Clear är en mild, frigörande 2% BHA-toner med inkapslad salicylsyra. Detta är en all-in-one toner som förebygger uppkomsten av-, har en effektiv verkan på- och vårdar redan utslagna blemmor. Blemmor och andra orenheter reduceras samtidigt som huden lämnas återfuktad med en intakt hudbarriär rik på näring.

Pris: 525 kr

Du hittar produkten och andra produkter från Medik8 på alla våra salonger! 

Härliga nyheter från Sublime Skin

Vi välkommnar tacksamt våra nyheter i Comfort Zones serie Sublime Skin!

NECK & DÉCOLLETÉ FLUID

Denna produkt slätar ut och mjukgör fina linjer och rynkor på hals och dekolletage. Ett område som lätt glöms bort men som är viktigt att ta hand om då det ofta är skörare och torrare, där fina linjer och rynkor oftast syns mer då huden där är tunnare. 

Pris: 845 kr

RICH CREAM 

En extra närande, reparerande och lystergivande kräm som återfuktar, skyddare och reparerar huden- Den innehåller Mica-skimmer som jämnar ut och ger huden lyster. 

Pris: 1245 kr

Just nu får du ett Discovery Kit med nyheterna när du köper två valfria produkter från Comfort zone ( varav en Sublime Skin produkt). Värde 545 kr

20 % rabatt på Line+

Bioline + är en serie med produkter som passar alla hudtyper och behandlar de vanligaste hudtillstånden! 

AQUA + är perfekt för fuktfattig, uttorkad och glåmig hud. Passar ung hud men även den hud som visar första tecknen på åldrande. 

PURA + passar oren, fet och acnebenägen hud. Den fungerar utmärkt för glansiga t-zoner, pormaskar samt ung och kombinerad hud.  

DOLCE+ är för dig med känslig och reaktiv hud med tendenser till rodnad. Passar även hud som visar första tecknen på åldrande.

VITA+  är perfekt för mogen hud som är torr och trött med nedsatt elasticitet.

Just nu har vi 20% rabatt på alla produkter i Bioline +. Du hittar Bioline i alla våra salonger.

Mer nyheter från Butter London!

Höstens härligaste färger är här! Testa någon av de nya nyanserna av Butter Londons gel-liknande lack. Lacken har en tät borste och lättapplicerad formula för en högglansig, felfri finish. Innehåller bland annat färgbevarande UV-absorberare, bambuextrakt och diamantpuder.

Bang On! Deep Teal Crème

Champagne Princess Pearlescent Champagne

Afters Dark Blackberry Crème

pris: 199 kr

 

Alla produktkampanjer gäller t.o.m 31 oktober, så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.