Erbjudanden

 Ta del av alla våra erbjudanden nedan!  Erbjudandena går inte att kombinera med andra erbjudanden. Du kan följa våra nyhetsbrev för att hänga med på våra behandlings- och produkterbjudande som kommer varje månad! 

50% rabatt på hårborttagning med laser

50% på laser för hårborttagning i Stockholm! Det är perfekt för dig som redan nu har funderat på att ta bort hår permanent inför nästa sommar.

Vi arbetar med två olika lasersystem, Diodlaser och Alexandritelaser. Dessa lasrar har en fantastisk förmåga att förstöra hela hårfollikeln och hårsäcken vilket krävs för permanent hårborttagning. Du kan läsa mer om hur behandlingen går till här. 

Gäller t.o.m 28/2. Detta erbjudande kan inte kombineras med vår prisstege eller andra erbjudanden.

Gäller endast i Stockholm

Inga mer röda kinder!

Signatur Intense känslig hud 60 min, just nu 200kr rabatt!

I kalla och blåsiga februari har vi valt ut en lugnande ansiktsbehandling som omedelbart dämpar inflammerad, varm, röd och reaktiv hud. Den är perfekt för alla med överkänslig hud och rosacea – boka din behandling redan idag!

Aromavälkomnande, rengöring, peeling, massage, portömning, serum, specialmask och mineralfoundation ingår.

Måste utföras innan 25/2, kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Frys fett med Cooltech

Helt utan kirurgi fryser vi bort ditt fett permanent – nu med 1000 kr rabatt.

Med Cooltech gör vi fettreducering där vi fryser ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad som hud, muskler och nervtrådar. Du får ett synligt resultat inom 2-3 veckor och endast en behandling kan reducera i genomsnitt 23,8% fett.

Ord pris. 3495 kr, nu 2495 kr! Denna behandling utförs i Malmö, Lund, Helsingborg och Borås. Erbjudandet gäller t.o.m 28/2.

Behandla rosacea med laser

Visste du att laserbehandling kan vara lösningen för att få bukt med dina röda kinder?

I februari erbjuder vi 20% rabatt på vår kärllaser, en behandling som är perfekt för dig med Rosacea, ytliga blodkärl eller angiom (små röda fläckar).

Med lasern träffar en snabb ljuspuls blodet i kärlet som värms upp och förstör kärlväggarna effektivt och säkert. Ibland ”punkterar” vi blodkärlet omedelbart och det försvinner direkt, men oftast behövs det ca tre veckor för huden att bryta ner och forsla bort kärlet.

Du kan läsa mer om behandlingen här och kontakta oss för en konsultation här.

I Lund behöver du kontakta oss för att boka din tid. 

Måste utföras innan den 25/2, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast i Malmö, Lund och Helsingborg.

SOS för känslig hud!

Serien Remedy från Comfort zone består av produkter som ger en direkt lindring för dig med känslig hud. De innehåller pro- och prebiotika som skyddar hudens naturliga bakterieflora och bidrar till att stärka hudens försvar vilket hjälper en känslig hud. Produkterna är doftfria, lugnande och reparerande – och passar extra bra denna årstid när huden är väldigt utsatt.

I februari får du 20% rabatt på alla produkter i serien. Vill du göra ännu mer för att ta hand om din känsliga hud rekommenderar vi vår behandling Signatur Intense känslig hud 60 min, som just nu även den är på erbjudande för 675 kr (värde 875 kr). Den dämpar omedelbart inflammerad, varm, röd och reaktiv hud. Perfekt för alla med överkänslig hud och rosacea.

Gäller t.o.m 28/2

Preppa med peptider!

Visste du att peptider fungerar som kommunikatörer till cellerna i huden? Det är därför denna enda super-ingrediens fyller så många olika funktioner! De produkter från Medik8 som innehåller peptider hjälper bland annat till att bearbeta pigmenteringar, minska uttryckslinjer, motverka nedbrytning av vårt kollagen i huden, återfukta, ge lyster och minska känslighet.

Just nu har vi 20% rabatt på nedan produkter som alla innehåller peptider, är du osäker på vilken som passar bäst för just din hud är du varmt välkommen förbi din närmsta salong så hjälper vi dig!

Gäller t.o.m 28/2, går inte att kombinera med andra erbjudande.

Testa bästsäljaren!

Nu blir populära Fully Charged Mascara (värde 375 kr) din när du köper 2 valfria produkter från PÜR!

Motsatser dras till varandra och denna antiagemascara innehåller en magnetisk polymer som omsluter varje frans. Den lyfter, separerar och definierar fransarna för ett långvarigt resultat. Mascaran innehåller antiage-ingredienser som fördröjer hår-follikelns naturliga åldersprocess genom att vårda fransarna och förebygga att de ramlar av för tidigt. Ingredienser som ger näring gör fransarna elastiska, vilket gör att de håller sin form. Den här mascaran separerar och fixerar fransarna hela dagen samtidigt som den ger både längd och volym.

Gäller så långt lagret räcker, t.o.m 28/2. Går inte att kombinera med andra erbjudanden.

 

Erbjudandena kan ej kombineras med andra erbjudanden.