Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Erbjudanden

Ta del av alla  våra erbjudanden nedan!  Erbjudandena går inte att kombinera med andra erbjudanden. Du kan följa våra nyhetsbrev för att hänga med på våra behandlings- och produkterbjudande som kommer varje månad! 

Månadens deal!

Den ultimata sommarbehandlingen! En skön och avslappnande 45-minuters behandling med en aktiv mask och en härlig massage. Unna dig själv en jämn hudton och lyster! Nu 595kr (ordinarie pris 795 kr) 

Kan ej kombineras med andra erbjudanden, gäller t.o.m 25/7

Håll dig solkysst & återfuktad i sommar

Nu har vi 20% på Marc Inbane när du köper 2 produkter! Prova Mousse, Spray eller magiska droppar med brun utan sol för att få en solkysst look i sommar!

Maxa fukten med Hydramemory!

De perfekta solskydden för resan! Ta med dig Bioline SPF30 för kroppen och en aftersun+tan activator som du använder före, efter och medan du solar för en jämn, solkysst ton!

Pris 595 kr (värde 635 kr)

Innehåller: SPF 30 milk body spray 75 ml, 2 in n1 aftersun & tan activator 75 ml

Upptäck nyheten!

Light Cream med Vitamin C är en av de två senaste nyheterna från Novexpert. En kräm med C-vitamin, för alla, varje dag, under alla årstider.Den ger lyster till matt hud, jämnar ut pigmenteringar och har antiage effekter. 

Applicera morgon och/eller kväll. Lätt creme med C-vitamin som kan appliceras på ögonkonturområdet, läpparna och halsen.

Lyster från första användningen!

Lyster eller mindre ålderstecken? Denna peeling väljer inte bort något. Vitamin C Radiance Peeling Care jämnar ut och ger lyster! 

 

Nytt varumärke - Bare Feet!

En saknad pusselbit i vårt sortiment är äntligen här – vi välkomnar vårt helt nya varumärke Bare Feet!

En full serie produkter som kommer göra underverk för dina fötter med allt från en otrolig fotfil, fotkrämer, 119 kr – 169 kr.

Erbjudandena kan ej kombineras med andra erbjudanden. Alla produkterbjudanden gäller t.o.m  31/7 så långt lagret räcker.