Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
Cooltech

Snabb och säker fettreducering

Cooltech är en metod för fettreducering som använder sig av Cryolipolysis. Det betyder att vi fryser ner fettcellerna utan att skada huden, musklerna eller nervtrådarna i området. Resultaten av denna fettreducering är synliga redan efter första behandlingen. Du ser en dramatisk skillnad på din kropp. Det bästa av allt är att du slipper alla risker som finns med kirurgiska ingrepp för att reducera fett.

Fettreducering med Cooltech

Prislista

Vi kan behandla mage, midja, lovehandles, rygg & lår.

Fettreducering med Cooltech
Fettreducering med Cooltech

Fettreducering

Vi börjar med att välja ut de områden som du vill behandla under konsultationen. Vi kan behandla mage, midja, lovehandles, rygg & lår. Sedan lägger vi ett speciellt membran med kylvätska över området. Efter det aktiverar vi munstycket som suger in det utvalda området , där det kyls ner till -8ºC i en timme. Först känner du bara ett kraftigt sug och en kylande känsla. Men efter några minuter bedövar kylan området helt och du känner ingenting. När en timme har gått tar vi bort munstycket och masserar området i några minuter.

Hur fungerar fettreduceringen?

Fettcellerna är känsligare för kyla än andra vävnader. Därför dör de genom en process som heter Apoptos Det är en naturlig programmerad celldöd som inte skadar omgivningen. När fettcellerna dör släpper de ut Triglycerider, som är ett ämne som lagrar fett. Lymfsystemet tar sedan hand om detta ämne och transporterar det bort från kroppen. Vi rekommenderar att du dricker mer vatten än vanligt och att du ökar din förbränning genom att röra dig mer under den första månaden efter behandlingen.

Resultat

Vetenskapliga studier har bevisat att Cryolipolysis kan reducera fettet med i genomsnitt 23,8% efter bara en behandling. Du kan behandla samma område upp till tre gånger om du vill. Då måste du vänta ca 8 veckor mellan varje behandling.

Du börjar se de första resultaten efter 2-3 veckor. Men Apoptosen fortsätter i upp till tre månader efter behandlingen. Därför ser du det slutgiltiga resultatet först efter ca 90 dagar.

Konsultation

Om du vill utföra en fettreducering med Cooltech måste du först gå på en konsultation. Denna konsultation kostar 500kr, men om du bestämmer dig för att utföra behandlingen dras konsultationspriset av från behandlingspriset.

Vi utför inte behandling på vår salong i Stockholm. 

Fettreducering med Cooltech

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ ska du vara 18 år.

CoolTech® tillverkas i Europa och har medicinsk CE-märkning.