Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
Tight pro+

En helt ny behandling

En behandling för dig som vill få en tightning och plumping effekt för din hud. I behandlingen rengör vi huden på djupet, exfolierar bort döda hudceller och lugnar huden. Självklart får huden också en ordentlig återfuktning och blir mjukare. Den passar alla hudtyper och du väljer behandlingsområde utifrån vad du vill fokusera på. Denna kan man gå på som en kurbehandling.

Dual Injector Pro+

I denna behandling använder vi oss av Dual Injector PRO+ som är en behandlingsmaskin där vi kombinerar nålfri mesoterapi med radiofrekvens för en tightning och plumping effekt eller en riktig fuktboost. Den är för dig som vill gå på en aktivare behandling där du får ett synligt och kännbart resultat.

RF

RF är radiofrekvens som värmer upp huden så att kollagenet drar ihop sig och ger en tightning effekt. Cirkulationen, även den kapillära, ökar i huden vilket ökar syresättningen och näringstillförseln till cellerna. Både hudens kollagen och elasticitet förbättras med RF. När vi gör behandlingen Tight Pro+ arbetar vi i denna del av behandlingen fokuserat på olika områden.

1. Ögonpartiet och glabella (rynkan mellan ögonbrynen)

2. Linjer i pannan och glabella

3. Ansiktskonturen och nasolabial-vecken (vecken från näsa till mun) 

4. Käklinjen (hamsterkinder)

5. Hals

Elektroporation - Nålfri Mesoterapi

I behandlingen arbetar vi med ett rött LED-ljus som vitaliserar hudcellerna och stabiliserar dess livscykel. När huden är uppvärmd sker en ökad mottaglighet av aktiva ingredienser som är behandlingens nästa steg, där vi använder oss av en nålfri mesoterapi.

Detta innebär att man, med hjälp av elektriska impulser, öppnar cellmembranet för att ämnena som appliceras på huden ska tränga ner ordentligt och behandla på djupet. På så vis får man en maximal penetration av hyaluronsyra, aminosyror, mineraler, vitaminer och näring som återställer cellernas aktivitet och hudens allmänna hälsa. 

Vi arbetar även med ett blått LED-ljus som ger en lugnande effekt på inflammatoriska tillstånd i huden. 

Snabba resultat

Metoden får huden att kännas yngre samtidigt som den boostas ordentligt med fukt. Tight Pro+ är en kurbehandling som även går bra att göra enstaka gånger som en så kallad ”quick fix” för dig som vill få en tightning-effekt. En behandling är därför perfekt inför exempelvis en fest, ett bröllop eller om du vill se extra fräsch ut på solsemestern. Efter Tight Pro+ känns huden tight och elastisk, fina linjer och rynkor jämnas ut och huden får en ökad lyster och glow. 

Hur ofta bör man gå?

För att resultatet av Tight Pro+ ska hålla i sig rekommenderas en kur, med ungefär en veckas mellanrum. Kuren är 4-8 behandlingar beroende på din ålder och din hud. Därefter rekommenderar vi att du gör en behandling ungefär var tredje månad, för att bibehålla det fina resultatet framåt.

Hur fungerar det?

Den passar alla hudtyper. 

Vi utför ej behandlingen om du har/är följande:

  • Gravid
  • Epilepsi
  • Pacemaker
  • Cancer
  • Herpes Simplex
  • Bältros, eksem eller seborrheisk dermatit
  • HIV positiv eller annan autoimmun sjukdom 

 

Prislista

Tight Pro+
Finns I Malmö, Lund, Stockholm och Helsingborg

Se även: Hydra Pro+

Den här behandlingen väljer du som känner dig väldigt yttorr eller som vill gå på en quick-fix för att fuktboosta huden ordentligt. Den är perfekt att gå på inför en fest för en riktigt återfuktad, plumpad hud med lyster. Här behandlar vi hela ansiktet och avslutar med en fantastiskt återfuktande fuktmask.

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling, Medik8 peels, Cooltech, Cryo IQ och Tight Pro+ ska du vara 18 år.