Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
Om oss

Många års erfarenhet och en kärlek till hudvård!

Välkommen till en hudvårdssalong där vi arbetar med behandlingar och produkter som gör skillnad för din hud. Vi hudterapeuter på Lenhud har många års erfarenhet och går ständigt på fördjupande utbildningar för att kunna erbjuda dig absolut bäst resultat. Vårt mål är helt enkelt att du ska känna dig väl omhändertagen och få bästa tänkbara hudvård och ansiktsbehandlingar.  

Vi öppnade vår första hudvårdssalong i Lund 1999. Sedan dess har vi expanderat och finns nu också i Malmö, Helsingborg och Borås. Alla som arbetar på salongerna är Cidesco och SHR-godkända hudterapeuter, flera av oss är dessutom specialutbildade inom microneedling, peels, laser, IPL och andra maskiner.

Varmt välkommen! 

Jobba hos oss!

Vill du bli en del av vårt härliga gäng?
 Klicka på länken för att läsa mer!

FAQ

Har du frågor och funderingar?
 Klicka på länken för att läsa mer!

Lenhuds påse stödjer help@hand!

Varje gång du köper en papperspåse av oss, skänker vi hela summan till help@hand!
En organisation som hjälper till där det behövs, det kan handla om att dela ut matpaket i katastrofområden, bygga barnhem eller vattenbrunnar, köpa in skolmaterial eller arbeta med hälsofrämjande åtgärder för barn som lever på gatan. Organisationen arbetar främst i Uganda och på Filippinerna och arbetar helt enkelt för att alla bidrag ska nå fram till behövande barn för att hjälpa dem med mat, trygghet, bättre hälsa och skolgång.

B Corp

Vi på Lenhud brinner inte bara för hudvård, vårt arbete genomsyras också av en stark tro på vikten av hållbarhet och medmänsklighet. Därför är vi otroligt stolta över att tillhöra Kraft Group, ett företag som sedan 2018 är B Corp-certifierade och därmed en del av ett globalt arbete för en inkluderande, rättvis och regenerativ ekonomi.