Vårdande nagelprodukter med växtbaserade ingredienser

butter LONDON™ grundades 2005 med inspiration från den kaxiga atmosfären från Londons gator.

Målet: att skapa produkter som är bra för naglarna utan att kompromissa med färg, kvalitet och prestanda. Varje bra idé startar oftast med ett enkelt problem och butter LONDON ville utmana utbudet som fanns, vilket var nagellack som inte alltid var bra för nageln och ett begränsat färgutbud.

Sedan start har butter LONDON utökat sitt sortiment med fler produkter och färgnyanser, hela tiden med fokus på noga utvalda vårdande ingredienser för naglar och nagelband, som exempelvis bambuextrakt, diamantpuder, biotin, E-vitamin och kalcium, för att nämna några.

Resultatet är ett lekfullt varumärke med uppskattade produkter för naglar och händer som både är vårdande, snygga och högkvalitativa.

Varumärkets symbol är den ikoniska korpen vid namn Branwen – en av de sex fängslande korparna på Tower of London. Det sägs att om korparna överger palatset kommer kronan falla och Storbritannien med den. Branwen, som du hittar på korken på nagellacken, har fått sitt namn från den walesiska kärleks- och skönhetsgudinnan och vakar över butter LONDONs produkter.