Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Vi utökar vår verksamhet

Hår by Lenhud

Nytt koncept

Nu utökar vi vårt koncept med frisörverksamhet i centrala Lund och Borås. Vi söker därför frisörer som är intresserade av att vara med och bygga upp konceptet samtidigt som man är sin egen och hyr en av våra stolar. Salongerna är helt nya och verksamheten planeras att starta under 2022.

Hår by Lenhud - frisör

Vad söker vi?

Vi söker dig som är kreativ och driven, gillar att arbeta som egenföretagare men under vingarna på en välorganiserad organisation med tydliga mål och en tydlig strategi.
Du uppskattar att arbeta med några av marknadens bästa varumärken både inom hud och hår även om ditt fokus ligger på frisörverksamheten. Du uppskattar enkelheten det innebär att alltid ha alla produkter på plats och att dessa ingår i din månatliga hyra; ingen redovisning, inget pappersarbete.

Att arbeta i vårt team innebär ”all inclusive” även då du hyr stol. Och dina villkor är förmånliga!

 

 

Vilka är vi?

Lenhud och Hår by Lenhud ägs till 100% av Kraft Group AB. Kraft Group etablerades 1991 i Malmö och är ett familjeägt företag. Förutom de fyra Lenhud salongerna i Lund, Malmö, Borås och Helsingborg driver företaget en stor distributionsverksamhet av utländska varumärken inom professionell hud- och hårvård. Företaget har den svenska exklusiviteten för varumärkena Medik8, Bioline, Comfort Zone och Skin Regimen på hudsidan. På frisörsidan ingår varumärken som Davines, UNITE, Graham Hill och label.m i portföljen. Kraft Group representerar också det amerikanska make-up varumärket PÜR och ett varumärke inom ”brun utan sol”, Marc Inbane.


Koncernen har ca 60 anställda och har en budgeterad omsättning på 125 mkr för 2022.

Vad kan vi erbjuda?

Vi har i dagsläget 6 hyrstolar i Borås och 4 hyrstolar i Lund. Som frisör arbetar du med de produkter som företaget representerar vilka är ett fulltäckande sortiment både gällande tekniska produkter och retail. Färgserien är uteslutande från Davines sortiment. Här finns färg både med och utan ammoniak liksom en- eller tvåkomponent toningar. Davines sortiment av lerbaserad blekning och permanent ger fantastiska resultat och det finns inga behandlingar eller kundönskemål du inte kan leverera. 

På retailsidan arbetar vi med Davines hela retailsortiment liksom försäljningsprodukter från UNITE.

Naturligtvis har du provision på all din retailförsäljning. Även på din försäljning av hudvårdsartiklar. Du bestämmer själv dina arbetstider och din prissättning.

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer. Bäst information får du om du mailar eller ringer till vår försäljningschef Aziz Laarif på aziz.laarif@jkraft.se eller 076-677 17 01.

Har du frågor?

UNITE
Davines