Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Upptäck 100% naturlig hudvård!

Vi introducerar stolt Novexpert – Revolutionen inom naturlig hudvård!

Vi är glada över att presentera ett helt nytt varumärke inom naturlig hudvård, Novexpert. Utvecklad av passionerade läkare i hjärtat av Frankrike, har Novexpert blivit en symbol för rena och effektiva skönhetsprodukter.

Det mest spännande är att Novexpert nu är tillgängligt på hudvårdssalonger för första gången någonsin. Det innebär att du kan uppleva det här exklusiva varumärket på ett helt nytt sätt, medan du får professionell rådgivning och skräddarsydda lösningar för din hudvård.

Innan grundaren Cyrille Telinge etablerade Novexpert var han chef för ett forskningslabb inom läkemedelsindustrin. På Okinawa upptäckte han hemligheten bakom invånarnas långa livslängd: en ungdomsgen kallad SIRT1. 5 år senare lyckades Cyrille och hans team återskapa denna gen på hudceller. Nu kan du ta del av denna innovation i din hudvård med Novexpert.

Upplev ungdomligare hud med Novexpert, resultatet av passionerad forskning och Okinawas hemligheter till ett långt och hälsosamt liv.

Vad gör Novexperts formula så unik? Den är 100% naturlig, ECOCERT-ekologisk och vegansk. Dessutom är den 100% hypoallergen, vilket innebär att den är säker även för känslig hud. Varje produkt i sortimentet är stolt tillverkade i Frankrike, för att garantera högsta kvalitet.

Novexpert Nyhet! HA

Hyaluronic Acid - För återfuktad hud året om!

Produkterna i den här linjen innehåller hyaluronsyra, förmodligen med den högsta koncentrationen i världen! När vår hud åldras förlorar den sin naturliga spänst. Vår Hyaluronic Acid linje är skapad för alla som upplever en trött, glåmig, torr och tunn hud. Produkterna har en plumpande anti-aging effekt som bara högkoncentrerad hyaluronsyra kan erbjuda. Vårt Booster serum är den verkliga stjärnan i vårt sortiment. Serumet motsvarar hela 40 H.A-injektioner i en enda flaska!

Priser från: 195 kr – 495 kr

Novexpert Nyhet! HA
Novexpert Nyhet Vit C

Vitamin C - Lyster och skydd för din hud!

C-vitaminens kraft har aldrig varit så tillgänglig. Den här linjen passar även känslig hud och kan användas medan du njuter av solen.

Perfekt för att ge liv åt trött och åldrad hud som behöver extra kärlek men även för dig som vill ha mindre synliga åldersfläckar. Upplev en strålande hud med skydd och anti-ageing fördelar!

En annan stjärna bland våra produkter är vår Booster med C-vitamin. Med ett kraftfullt 25% C-vitamin komplex är detta ett pH-balanserat serum som passar alla hudtyper.

Priser från: 265 kr – 495 kr

Novexpert Nyhet- Pro C

Pro-Collagen - Okinawas hemlighet för en fantastisk hud!

Upptäck vår Pro-Collagen linje, med en patenterad aktiv epigenetisk ingrediens, som är som Okinawas ungdoms-elixir i en tub!

Produkterna i den här linjen arbetar för att aktivt motverka och dämpa de synliga rynkorna som kommer i takt med att vi åldras. Serien är för den mognare huden som vill ha en effektiv lösning för att minska rynkor och återfå en smidigare, slätare hud med färre och mindre djupa rynkor.

Tycker du att detta stämmer in på dig så måste du prova vår Expert Anti-ageing Cream. Med en imponerande minskning av 18,6% i rynkdjup är detta inte bara en kräm, det är en anti-ageing kraft. Din väg till en smidigare, mer strålande hud börjar här.

Priser från: 375 kr – 495 kr

Novexpert Nyhet- Pro C

Magnesium - Din lösning för känslig hud!

Det här är vår Magnesium-linje, utformad för att arbeta på de tre orsakerna till känslig hud: fysiologisk, neurologisk och bakteriell känslighet. Det här är din lösning!

Hela linjen är för dig med känslig hud som letar efter effektiva produkter för att lugna, reparera och bevara en sund bakteriekultur. De hjälper en inflammerad och känslig hud att återfå sin balans och välmående.

I den här linjen är Magnesium Mist den lysande stjärnan. Den ger din hud dubbelt så mycket återfuktning, minskar oxidation med hela 40% och inflammation med 27%. Det är mer än en mist, det är en kraftfull lösning för din känsliga hud.

Priser från: 105 kr – 245 kr

Novexpert Nyhet Zink

Trio-Zink - Hudvård inspirerad av Kitava-folkets hemlighet!

Upptäck vår Trio-Zink Line, inspirerad av Kitava-folkets hälsa från Papua Nya Guinea, nu tillgänglig inom hudvård!

Här får du produkter som tacklar akne och jobbar anti-ageing. Vår Purifying Fluid och hela linjen har visat sig minska akne/finnar med hela 52% och rynkor med 18%. Det är mer än hudvård, det är en vetenskapligt baserad lösning.

På ön Kitava i Papua Nya Guinea är akne en sällsynthet. Detta inspirerade Novexpert-teamet att skapa Trio-Zink Line. Forskning har visat en koppling mellan höga nivåer av IGF-1 (insulin-like growth factor) och akne. Med Trio-Zink kan du ta kontroll över din hud och uppleva resultat som inspirerades av Kitava-folkets hemlighet. Din resa till en klarare och jämnare hud börjar här.

Priser från: 105 kr – 365 kr

Novexpert Nyhet Zink
Novexpert Nyhet Omega
Novexpert Nyhet Omega

Omegas - De 5 värdefullaste Omega-fettsyrorna i en enda flaska!

Utforska vår Omegas Line, en hudvårdslösning som förenar de fem mest värdefulla omega-fettsyrorna i en enda flaska!

Med tiden kan vi alla bli torra och få en hud som visar tecken på åldrande. För dig som upplever det är produkterna i Omegas perfekta då de ger din hud näring på djupet.

Priser från: 325 kr – 425 kr

Novexpert Nyhet Pro Melinan

Pro-Melanin - 4-i-1 Makeup & naturlig hudvård!

Vår Pro-Melanin Line består av multifunktionella produkter som erbjuder 4-i-1 makeup och naturlig hudvård! De är perfekta för dig som inte använder makeup eller brun-utan-sol, men ändå vill ha anti-ageing och en jämn hud med lyster.

Pris: 275 kr

Novexpert Nyhet Pro Melinan
Novexpert Nyhet Poly
Novexpert Nyhet Poly

Green Tea Polyphenols - Naturlig reglering av melanin i din hud!

Green Tea Polyphenols Line är en revolutionär linje som låter din egen kropp reglera melaninproduktionen för en frisk och strålande hud. Har du en matt hud med pigmenteringar? Produkterna i linjen kan ljusa upp pigmenteringar med upp till 84%, vilket ger din hud en klarare ton.

Priser från: 195 kr – 495 kr