Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Nyhet hos oss!

PÜR har sedan 2002 arbetat aktivt för att förändra synen på naturlig skönhet och erbjuda produkter som passar allas livsstil utan att kompromissa. Nu utökar vi PÜRs Sortiment på alla våra Lenhud salonger med PÜR Skincare som är helt nytt i Sverige. Sortimentet består av 12 fantastiska produkter som gör din hudvård enkel och effektiv. Produkterna skyddar mot åldrande, ger lyster och stärker din hudbarriär. Med dessa produkter är det lätt att se till att din hud är på topp! Det är dags att ta steget in i en ny era av hudvård med PÜR Skincare. 

FOREVER CLEAN Gentle Cleanser

Forever Clean

Forever Clean  Gentle Cleanser är en mild rengöringsprodukt, perfekt för den känsliga huden. Den tar effektivt bort makeup och orenheter samtidigt som den gör din hud jämnare och mjukare. Den minskar också synligheten av porer och är en förebyggande åtgärd mot åldersrelaterade tecken på huden, ger näring och återfuktar samtidigt som den lugnar. 

Ingredienserna
Innehåller en uppfriskande blandning av grönt te, ginseng och B-vitamin för att förebygga åldersrelaterade hudproblem och ge näring till din hud. Den innehåller även syrenbuddlejaextrakt som effektivt skyddar mot blått ljus samt Aloe Vera med sina antioxidanter, lugnande och återfuktande egenskaper.

150ml
Pris: 425 kr

FOREVER CLEAN Gentle Cleanser
SEA FRESH Purifying Gel Foam Cleanser

Sea Fresh

Sea Fresh  Purifying Gel Foam Cleanser är en löddrande rengöring som kan användas både morgon och kväll och passar normal till fet hud. Den tar effektivt bort makeup och orenheter utan att torka ut huden. Sea Fresh  återfuktar huden, skyddar den och stärker elasticitet.

Ingredienserna
Rengöringen är berikad med havsvatten som ger fukt, balans och en mild exfolierande effekt. Den innehåller även Sea Kelp, en brunalg som är rik på antioxidanter och ger djup återfuktning samt grönalger som har lugnande egenskaper och hjälper till att jämna ut hudton och textur.

150ml
Pris: 510 kr

SELF SOOTHING SELF SOOTHING Nourishing Probiotic Mask

Self Soothing

Self Soothing Nourishing Probiotic Mask kan användas som en vanlig ansiktsmask eller som en nattmask. För superkänslig hud kan den även användas som en fuktkräm. Den återfuktar huden, reducerar rodnad och lugnar eventuell irritation. Den passar alla hudtyper och hjälper till att återuppliva glåmig hud från torrhet.

Ingredienserna
Self Soothing är en närande mask fylld med fantastiska ingredienser som probiotik, ceramider, kamomill- och gurkextrakt, Centella Asiatica (Cica), sheasmör, safflorfröolja och kaolinlera. Probiotikkomplexet förbättrar och accelererar hudens cellförnyelseprocess samtidigt som det stärker hudbarriären. Ceramider hjälper till att förbättra hudens textur och återställer fuktnivån. Kamomill- och gurkextrakt ger fukt och lugnar huden, medan Centella Asiatica (Cica) hjälper till att minska

75ml
Pris: 495 kr

SELF SOOTHING SELF SOOTHING Nourishing Probiotic Mask
CERETIN BOOST Age Defying Retinol Serum
CERETIN BOOST Age Defying Retinol Serum

Ceretin Boost

Ceretin Boost Age Defying Retinol Serum har en fuktgivande och snabbabsorberande formula som arbetar mot åldrande, ger fyllighet åt huden, ökar spänsten och ger en strålande lyster.

Ingredienserna
Ceretin Boost Age Defying Retinol Serum innehåller Ceretin Complex (2%) som består av retinol, mjölksyra, sheasmör och ceramider för att förbättra hudens ton och struktur. Dessutom innehåller den Niacinamid (2%) för att jämna ut hudtonen, minska fina linjer och rynkor samt Marina Biotika som stärker hudens elasticitet.

30ml
Pris: 695 kr

GO WITH THE GLOW Niacinamide Drops

Go With The Glow

Go With The Glow Niacinamide Drops är ett kraftfullt serum som skapa en jämnare hudton, balanserar hudens fukt, slätar ut hudens textur och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Ingredienserna
Go With The Glow innehåller Niacinamid som förbättrar hudens textur och minskar fina linjer och rynkor. Serumet är även berikat med Squalane för att återfukta huden, C-vitamin för att jämna ut hudtonen, ge lyster och skydda mot yttre påfrestningar, samt en Superfood Blend med ingredienser som grönkål, spenat, aloe vera och lavendel som återfuktar och lugnar huden.

30ml
Pris: 410kr

GO WITH THE GLOW Niacinamide Drops
TONE UP Niacinamide Firming Eye Serum
TONE UP Niacinamide Firming Eye Serum

Tone Up

Tone Up Niacinamide Firming Eye Serum är ett effektivt ögonserum som jämnar ut hudton och textur, motverkar fina linjer och rynkor, lugnar och återfuktar huden, minskar rodnad och reducerar mörka ringar under ögonen.

Ingredienserna
Serumet innehåller Niacinamid som jämnar ut hudtonen och strukturen, samtidigt som det reducerar fina linjer och rynkor. Serumet är också berikat med Hyaluronsyra som låser in fukt och ger en mer fyllig hud. Squalane, en växtbaserad ingrediens, hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Aloe Vera används för att lugna huden och minska rodnad, medan basilikabladsextrakt har lugnande egenskaper. Gurkmejarotextrakt ger skydd och bidrar till en strålande hud.

12,5ml
Pris: 395 kr

MELLOW EYES Hemp-Infused Eye Patches

Mellow Eyes

Mellow Eyes Hemp-Infused Eye Patches är en ögonmask som återfuktar, ger fyllighet och ljusar upp. De hjälper också till att behålla fukt, och varje förpackning innehåller tillräckligt med patches för 30 appliceringar. De berikar och vitaliserar trötta ögon för ett mer piggare resultat.

Ingredienserna
Mellow Yeyes innehåller Niacinamid för att ljusa upp och jämna ut hudens utseende. De är också berikade med hampfröolja som hjälper till att lugna torr hud och förbättra hudens kondition samt grönt te-extrakt som lugnar huden och minskar rodnad, fina linjer och rynkor.

90 gram/ 30 par
Pris: 595 kr

MELLOW EYES Hemp-Infused Eye Patches
RESCUE C Brightening Vitamin C & Peptide Eye Cream
RESCUE C Brightening Vitamin C & Peptide Eye Cream

Rescue C

Rescue C Brightening Vitamin C & Peptide Eye Cream är en ögonkräm som ökar fastheten i huden under ögonen med ett lätt lyftande resultat. Den återfuktar huden för en fylligare look och stärker hudbarriären. Krämen har en lätt och krämig konsistens och hjälper också till att minska mörka ringar samtidigt som den slätar ut och återfuktar huden.

Ingredienserna
är en ögonkräm som hjälper till att ljusa upp området under ögonen med hjälp av C-vitamin. Den innehåller också energigivande peptider och ginseng som minskar svullnad och mörka ringar. Koffein har dränerande egenskaper som minskar svullnad under ögonen och stimulerar cirkulationen.

15 ml
Pris: 595 kr

CLOUD CREAM Gel-To-Water Hydrating Essence Moisturizer

Cloud Cream

Cloud Cream Gel-To-Water Hydrating Essence Moisturizer är en fuktgivande essence-moisturizer som minskar synligheten av fina linjer och rynkor, återfuktar huden, reducerar rodnad och pigmenteringar för en jämnare hudton. Dessutom fungerar Cloud Cream utmärkt som en bas innan applicering av makeup.

Ingredienserna
Krämen innehåller Ceretin Complex med ingredienser som retinol, mjölksyra, sheasmör och ceramider. Detta komplex arbetar effektivt på åldersrelaterade tecken och främjar en jämnare hudton och struktur. Dessutom innehåller den lugnande aloe vera och grönalgsextrakt som hjälper till att skydda huden mot oxidativ stress, inklusive det blå ljuset.

50ml
Pris: 495 kr

CLOUD CREAM Gel-To-Water Hydrating Essence Moisturizer
GET A LIFT Firming Facial Cream
GET A LIFT Firming Facial Cream

Get A Lift

Upptäck Get A Lift  Firming Facial Cream!  Denna kraftfulla kräm stramar åt och förbättrar mogen hud, återfuktar och stärker hudens fuktbarriär, skyddar din hud från tidigt åldrande  och ger dig en smidigare och jämnare hudtextur.

Ingredienserna
Get A Lift är fylld med naturliga ingredienser som ger dig resultaten du önskar utan irritation. Alfalfa-extrakt ger samma fördelar som retinol genom att minska rynkor, men utan att irritera din hud. Havrekärnextrakt lyfter och jämnar ut din hud, medan glycerin ger intensiv återfuktning och stärker din hudbarriär.

50ml
Pris: 595 kr

TROPICAL C Brightening Vitamin C & Peptide Moisturizer

Tropical C

Välkommen till Tropical C Brightening Vitamin C & Peptide Moisturizer – din hemlighet till en fantastisk hud!

Denna fantastiska kräm återfuktar utan överdriven oljighet, ökar hudens lyster, förbättrar barriärfunktionen, ger ny energi med plumpande egenskaper och minskar synligheten av fina linjer och rynkor.

Ingredienserna
Tropical C är  fullpackad med hudälskande ingredienser som ger dig en strålande hud utan att göra den fet. C-vitamin ger lyster och förbättrar hudtonen. Peptider stärker hudens barriärfunktion och minskar synligheten av fina linjer. Hyaluronsyra binder fukt i huden, håller den återfuktad och ger en ungdomlig plumpande effekt.

50ml
Pris: 625 kr

TROPICAL C Brightening Vitamin C & Peptide Moisturizer

Lit Mist

Lit Mist  Illuminating Setting Spray är mer än bara en spray – den är ditt bästa knep för att få din makeup att hålla hela dagen. Oavsett om du använder den över eller under din makeup, ger den en fantastisk extra dos av antioxidant skydd för din hud.

Ingredienserna
Den innehåller grönt te, ginseng och B-vitamin som samverkar för att bekämpa tecken på för tidigt åldrande.Denna spray är också berikad med jojobaolja, vilket ger en exceptionell återfuktning och mjukhet till din hud, samt safflorfröolja som verkar för att återfukta på djupet.

100ml
Pris: 415 kr